Menselijke huid close-up

Geschatte leestijd: 2 minuten

Er zijn veel therapeuten (voedings- en anderszins) die begrijpen dat we de hersenen moeten geven wat ze nodig hebben om goed te werken.

Nicola Zanetti is een bekende en gevestigde voedingstherapeut en natuurgeneeskundige die na het lezen contact met me opnam mijn blogpost over het gebruik van ketogene diëten voor OCS. Hij was vooral geïnteresseerd in mijn vermelding van de GABA/Glutamaat-onevenwichtigheid die wordt waargenomen bij OCS en die kan worden verbeterd door het gebruik van een ketogeen dieet.

Nick Zanettizijn speciale interesse ligt momenteel bij ontvellingsstoornissen (dermatillomanie). Dit is een psychische aandoening waarbij een persoon dwangmatig aan zijn huid peutert of krabt, waardoor verwondingen of littekens ontstaan. Deze aandoening valt onder de categorie obsessief-compulsieve stoornis (OCS).

Nicolas is gepassioneerd door dit onderwerp vanwege zijn werk met klanten en door zijn uitgebreide onderzoek om een ​​boek te schrijven dat uitkomt. Zijn aankomende boek is specifiek voor huidplukstoornis en leert mensen hoe ze door middel van voeding kunnen helpen een betere neurotransmitterbalans en hersengezondheid voor deze aandoening te bereiken. Ik wilde het zeker met je delen, omdat er niet veel informatie is die mensen nuttig vinden over deze specifieke aandoening.

U kunt een consult bij hem boeken hier.

Je kunt hem volgen op Instagram hier.

En je kunt op de hoogte worden gehouden van zijn boek door hem op Amazon te volgen hier.

Ik word echt opgewonden als ik andere therapeuten ontmoet die het verband tussen geestesziekte en hersengezondheid begrijpen!

Ik hoop dat je dit interview nuttig, bemoedigend en validerend vond. Nick Zanetti is een expert op het gebied van skin-picking en begrijpt de kracht van metabole en andere voedingstherapieën als mogelijke behandeling.

Omdat je het recht hebt om alle manieren te kennen waarop je je beter kunt voelen.

hoe 1

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.